4D arcfiatalítás – a non-invazív lézeres arcplasztika

A 4D arcfiatalítás négy különböző lézeres esztétikai kezelési mód egyedülálló kombinációja, amelyek összehangolt alkalmazásával a leghatékonyabban vehetjük fel a küzdelmet az arcbőr öregedése ellen.

A 4D arcfiatalítás egy non-invazív lézeres arcplasztika, amely az arc külső felületét és szájüreg felőli részét egyaránt kezeli. A kollagénrostok teljes mértékű összehúzódása révén időtálló volumennövelő és arcfeszesítő hatás érhető el teljesen természetes módon, vágás nélkül és injekciós készítmények használata nélkül. Felépülési idő igen egyáltalán nincs, a kezelés során jelentkező bőrpír néhány óra után el is múlik, a kezelések fájdalommentesek, érzéstelenítés sem szükséges.

A kezelés az év bármely időszakában elvégezhető , beleértve a nyári hónapokat is, mivel nem merül fel olyan nemkívánatos mellékhatások kockázata, mint például a bőr kezelés utáni hiperpigmentációja. A Fotona4D° eljárás forradalmian új, biztonságos és hatékony bőrfiatalítást jelent.

A kétféle lézer-hullámhossz (Er:YAG és Nd:YAG) és a négyféle kezelési eljárásmód együttes alkalmazása széleskörűen, négy különböző szinten hat az életkori változások ellen: a lézersugarak a bőr mélyen fekvő, középső és felszíni kötőszöveti struktúráit, illetve a bőrhibákat egyaránt javítják.

Hogyan működik a 4D arcfiatalítás?

A Fotona lézertechnika négy lépése, a SmoothLifting, a FRAC3, a PIANO és  a SupErficial technológiák összehangolt alkalmazása a leghatékonyabb eredményt garantálja az arcbőr öregedése elleni küzdelemben.

SmoothLifting

A SmoothLifting egy forradalmian új, non-ablatív szájüregi Er:YAG lézeres kezelés, amely irányított, enyhe szövetmelegítéssel stimulálja a kollagénrostok összehúzódását. A kollagénrostok összehúzódását eredményező azonnali hatáson túl, megindítja a kollagénállomány újratermelődését. Mindezen folyamatok a feszesség és a rugalmasság fokozódását eredményezik a kezeit szövetekben, a nazolabiális redők pedig belülről telítődnek ás kisimulnak, akár egy feltöltő injekciós kezelés után.

FRAC3®

A FRAC3® technológia az Nd:YAG lézer olyan önindukciós, frakcionált hatásmechanizmusa és specifikus impulzus-struktúrája, amely apró, magas hőmérsékletű lokális energiatüskék megjelenését generálja. Ez a non-ablatív modalitás lehetővé teszi a mélyebb rétegek speciális bőrhibáinak kezelését, ami kiegészíti az intraorális terápia hatását, és ezzel egyidejűleg helyreálltja a fiatalos bőrszerkezetet.

PIANO®

A Fotona4D® arcfiatalító kezelés harmadik lépésében használt egyedülálló, rendkívül hosszú impulzusidőkön alapuló Nd:YAG lézer üzemmód. A lézersugár belülről kifelé haladva biztonságos és gyors szövetmelegítést végez, az energia a szubkután struktúrák irányába továbbítódik. A PIANO® üzemmódban a lézerimpulzusok időtartama a másodperces tartományig terjed; a simító-ecsetelő technika pedig általános, szinergisztikus bőrfeszesítő hatással egészíti ki a teljes rétegű szövetmelegítést.

SupErficialTM

Hideg fényű ablációs Er:YAG lézerkezelés, amely ragyogó bőrfelszínt varázsol. A SupErficialTM eljárás a szabadalmaztatott VSP technológia segítségével tovább javítja a bőr megjelenését, enyhíti a bőrhibákat.

„A 4D arcfiatalítás négy különleges lézerkezelési mód kombinációját jelenti, így a lézersugár a bőrszövetet teljes mélységében átjárja – a Fotona4D® kezelés ebben egyedülálló, eredménye is páratlan: egyaránt kezeljük a bőrfelszínt, a mélyebben fekvő irharéteget, a megfelelő területek belülről kifelé haladó feltöltésével váltjuk ki a szinergisztikus bőrfeszesítő hatást. Egyetlen kezelési alkalom során is nagyszerű eredmények érhetőek el, ugyanakkor más terápiákhoz hasonlóan a további kezelések további javulást hoznak.”

Jelentkezzen be vagy kérjen visszahívást!

Kérdése van? Több információt szeretne? Időpontot egyeztetne? Adja meg telefonszámát, és munkatársaink hamarosan felkeresik Önt.

Név (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Mikor hívhatjuk?
Kérjük, jelölje meg a napszakot vagy hozzávetőleges órát, amikor munkatársunk telefonon keresheti Önt.

E-mail cím

Csúcstechnika + biztos kezek

Kezeléseink nemcsak hatékonyak, de biztonságosak is: a kezelések technikáját bőrgyógyász és kozmetológus orvosaink, kozmetikusaink a Fotona speciális képzésén sajátították el, a csúcstechnika tehát orvosi tapasztalattal, tudással és magabiztossággal párosul.

A Genium Orvosi és Esztétikai Lézerközpont szakemberei a legkorszerűbb eljárásokat biztonsággal alkalmazzák.

Célunk szaktudásunkat a legújabb technológiák alkalmazásával kamatoztatni, ezáltal nyújtva hatékonyabb, kíméletesebb, eredményesebb orvosi segítséget. Lézeres kezeléseinket minden esetben diagnosztikai vizsgálat, állapotfelmérés előzi meg, a kezelési tervet mindig egyénre szabottan állítjuk fel.

4 kezelés, tartós hatás

A teljes 4D arcfiatalítás négy különálló, ismételt kezelésből áll, amelyeket négy-hat hetente ismétlünk.

arcos

Vegye igénybe kezeléseinket most, és fizesse akár később, több részletben!Egyénre szabott kezelés

Kezelések előtt teljes körű tájékoztatást nyújtunk, felmérő vizsgálatot biztosítunk, ezek alapján egyénre szabjuk a lézeres kezeléseket.Ingyenes konzultáció

Bőrgyógyászati állapotfelmérés: a szakorvosi vizsgálat ingyenes a lézeres kezelések előtt és utánRészletfizetés

Fizethet kezelésenként vagy havi részletekben. Részletfizetési konstrukcióink ugyancsak személyre szabottak, hogy a legoptimálisabb fizetési módot választhassa.

Jelentkezzen be vagy kérjen visszahívást!

Kérdése van? Több információt szeretne? Időpontot egyeztetne? Adja meg telefonszámát, és munkatársaink hamarosan felkeresik Önt.

Név (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Mikor hívhatjuk?
Kérjük, jelölje meg a napszakot vagy hozzávetőleges órát, amikor munkatársunk telefonon keresheti Önt.

E-mail címRólunkFotona technológiaMédia megjelenésekKisokos
Látogasson el hozzánk!

1146 Budapest, Thököly út 137
Tel: 06 1 700 4422
E-mail: rendeles@genium-med.hu