Rólunk

A Genium Központ Budapesten, Zugló szívében, a belváros szomszédságában a női és férfi egészség korszerű orvosi központja. Három pillére,

Elsősorban a női és férfi egészséggel, reprodukcióval és magzati medicinával foglalkozunk. Fiatal, dinamikus orvos- és szakértő csapatunk a legmagasabb szakmai színvonalon, a legkorszerűbb ismeretek és eszközök birtokában szolgálják pácienseinket, segítik családtervezési szándékukat. Általános szülészeti és nőgyógyászati, urológiai profilunk mellett olyan szakrendeléseket és eljárásokat fogadtunk be (belgyógyászat, endokrinológia, genetika, immunológia stb.), melyek egyrészt szorosan kapcsolódnak a gyermekvállaláshoz, a meddőséghez és a magzati diagnosztikához, másrészt kiegészítik azokat, és olyan plusz igényeket elégítenek ki, amelyek egyaránt kötődnek diagnosztikához és esztétikához.

Így született 2016-ban a Genium Orvosi és Esztétikai Lézerközpont.

A legújabb és a korszerű fejlesztések közül a legprofesszionálisabb – ezáltal leginkább megbízható és eredményes – technológiát szereztük be, munkatársaink pedig nemzetközi képzéseken sajátították el a XXI. század legújabb esztétikai nőgyógyászati eljárásainak tudását.

Kezeléseinket, melyekre oly sokrétű igény mutatkozik, csúcsminőségű berendezésekkel végezzük. Kutatások sora igazolja az általunk használt legújabb technika eredményességét, ezáltal is garantálni tudjuk a legmagasabb színvonalat.

A Genium Orvosi és Esztétikai Lézerközpont orvosai jól képzett, tapasztalt és a legkorszerűbb eljárásokat alkalmazó szakemberek. Célunk szaktudásunkat a legújabb technológiák alkalmazásával kamatoztatni, ezáltal nyújtva hatékonyabb, kíméletesebb, eredményesebb orvosi segítséget.

Lézeres orvos-esztétikai kezeléseinket minden esetben diagnosztikai vizsgálat, állapotfelmérés előzi meg. Orvosaink a kezelési tervet mindig egyénre szabottan állítják fel, és beszélik át részletesen pácienseinkkel. Nagy figyelmet szentelünk annak, hogy ne maradjon megválaszolatlan kérdés, és a kezeléseket követő időszakra pácienseinket a legrészletesebb tanácsokkal látjuk el.

Dr. Reszler Beáta

szülész-nőgyógyász, nőgyógyászati lézerspecialista

Dr. Timmermann Gábor

szülész-nőgyógyász, ultrahang és lézerspecialista, orvos igazgató

Dr. Pánczél Zita

szülész-nőgyógyász, nőgyógyászati lézerspecialista

Dr. Novoth Béla

plasztikai sebész, kézsebész, traumatológus, sebészeti lézerspecialista

Dr. Végső Péter

Fül-orr-gégész, lézerspecialista

Dr. Balla Gergely

Fül-orr gégész, lézerspecialista

Dr. Tamási Béla

bőrgyógyász, kozmetológus szakorvos, bőrgyógyászati lézerspecialista

Dr. Nagy András

sebész - érsebész, sebészeti lézerspecialista

Dr. Fekete Adrienn

szülész-nőgyógyász, nőgyógyászati lézerspecialista

Dr. Ghavami Mohammadali

szülész-nőgyógyász, nőgyógyászati lézerspecialista

Dr. Pálos Lajos

Szülész-nőgyógyász, gyermeknőgyógyász, nőgyógyászati lézerspecialista

Dr. Tóth Károly

szülész-nőgyógyász, nőgyógyászati lézerspecialista

Deák Fanni

Orvosasszisztens, szülésznő

Madarász-Szoboszlai Dalma

Orvosasszisztens

Szabó-Nagy Brigitta

Kozmetikus, orvosasszisztens

PARTNEREINK