Rólunk

A Genium Központ Budapesten, Zugló szívében, a belváros szomszédságában a női és férfi egészség korszerű orvosi központja. Három pillére,

a “derékon aluli” orvoslás illetve egészségügyi szolgáltatás legszélesebb spektrumát igyekszik átfogni.

Elsősorban a női és férfi egészséggel, reprodukcióval és magzati medicinával foglalkozunk. Fiatal, dinamikus csapatunkat olyan céllal válogattuk össze, hogy a legmagasabb szakmai színvonalon tudjuk megvédeni a nők és férfiak egészségét, valamint a családtervezési szándékukat tudjuk segíteni.

Általános szülészeti és nőgyógyászati, urológiai profilunk mellett olyan szakrendeléseket és eljárásokat fogadtunk be (belgyógyászat, endokrinológia, genetika, immunológia stb.), melyek egyrészt szorosan kapcsolódnak a gyermekvállaláshoz, a meddőséghez és a magzati diagnosztikához, másrészt kiegészítik azokat, és olyan plusz igényeket elégítenek ki, amelyek egyaránt kötődnek diagnosztikához és esztétikához.

Így született 2016-ban a Genium Esztétikai Központ. A legújabb és a korszerű fejlesztések közül a legprofesszionálisabb – ezáltal leginkább megbízható és eredményes – technológiát szereztük be, munkatársaink pedig nemzetközi képzéseken sajátították el a XXI. század legújabb esztétikai nőgyógyászati eljárásainak tudását.

Kezeléseinket, melyekre oly sokrétű igény mutatkozik, csúcsminőségű felszerelésekkel végezzük. Kutatások sora igazolja az általunk használt legújabb technika eredményességét, ezáltal is garantálni tudjuk a legmagasabb színvonalat.

A Genium Esztétikai Központ orvosai jól képzett, tapasztalt és a legkorszerűbb eljárásokat alkalmazó szakemberek. Célunk szaktudásunkat a legújabb technológiák alkalmazásával kamatoztatni, ezáltal nyújtva hatékonyabb, kíméletesebb, eredményesebb orvosi segítséget.

Lézeres orvos-esztétikai kezeléseinket minden esetben diagnosztikai vizsgálat, állapotfelmérés előzi meg. Orvosaink a kezelési tervet mindig egyénre szabottan állítják fel, és beszélik át részletesen pácienseinkkel. Nagy figyelmet szentelünk annak, hogy ne maradjon megválaszolatlan kérdés, és a kezeléseket követő időszakra pácienseinket a legrészletesebb tanácsokkal látjuk el.

Dr. Reszler Beáta

szülész-nőgyógyász, nőgyógyászati lézerspecialista

Dr. Timmermann Gábor

szülész-nőgyógyász, ultrahang és lézerspecialista, orvos igazgató

Dr. Pánczél Zita

szülész-nőgyógyász, nőgyógyászati lézerspecialista

Dr. Novoth Béla

plasztikai sebész, kézsebész, traumatológus, sebészeti lézerspecialista

Dr. Balla Gergely

Fül-orr gégész, lézerspecialista

Dr. Tamási Béla

bőrgyógyász, kozmetológus szakorvos

Dr. Végső Péter

Fül-orr-gégész, lézerspecialista

Dr. Nagy András

sebész - érsebész, sebészeti lézerspecialista

Dr. Fekete Adrienn

szülész-nőgyógyász, nőgyógyászati lézerspecialista

Dr. Ghavami Mohammadali

szülész-nőgyógyász, nőgyógyászati lézerspecialista

Dr. Tóth Károly

szülész-nőgyógyász, nőgyógyászati lézerspecialista

Szabó-Nagy Brigitta

Kozmetikus, orvosasszisztens

PARTNEREINK