Toman Diet – fehérjediéta finomságokkal, éhezés nélkül

Az elhízás számos egészségügyi probléma oka lehet. Ilyen például a magas vérnyomás, a magas koleszterinszint, a cukorbetegség, a szív- és érrendszeri megbetegedések és a daganatos betegségek néhány fajtája. A millió hozzáférhető tájékoztató tanács ellenére Magyarország felnőtt lakosságának 28,5 %-a testsúlyproblémával küzd, amely adattal Romániával karöltve az európai országok között élen jár.

HOGYAN SEGÍT A TOMAN DIET?

Olvashatunk számtalan különböző módszert alkalmazó diétáról, melyek mind meggyőzőnek tűnnek, de alkalmazásuk során valahol mégis elvérzünk.

  • Nem tudjuk mindennapjainkba illeszteni a javasolt étrendeket?
  • Nincs időnk, energiánk odafigyelni mit eszünk, mit vásárolunk?
  • Vagy nincs kellő fegyelmezettségünk és kitartásunk?

Ha picit mélyebbre ástuk már magunkat a diétás módszerekkel kapcsolatban, tisztában vagyunk azzal is, hogy a komoly ételmegvonást alkalmazó módszerek nagyon nehezen illeszthetőek a mindennapi életbe. Éhségérzet mellett nem tudunk megfelelően teljesíteni a munkában, veszítünk vitalitásunkból, közérzetünk romlik, sőt ingerlékenyebbé is válhatunk. Egészségügyi kockázatuk mellett a jojó effektus miatt sem feltétlenül hatékony ezen diéták jelentős része.

Létezik olyan megoldás, amely az egészségügyi és életmódbeli buktatókat is ki tudja küszöbölni.

A fehérjediéta lényege, fehérjedús diétás termékek fogyasztása.

A diéta különböző szakaszokra tagolódik, melynek során teljesen megtisztul a szervezet a felhalmozódott szénhidráttól és zsíroktól. Az éhségérzet elkerülése mellett a diéta az izomtömeg védelmét szolgálja, így a diéta során, mérhető adatokkal alátámasztva a vendég csak a testzsírszázalékból veszít. Megfelelő ásványi anyag és vitaminpótlással (amely tápanyagokat a diétás termékek is tartalmaznak) a szakszerű instrukciókat betartva, egészségesen és hiányérzet nélkül érhető el fogyás.

Tomán Szabina
GYORS EREDMÉNYEK

Vendégeink olyan pozitív élményen mennek keresztül az első 14 napban, amit bármilyen diétát is próbáltak korábban, még nem éreztek soha.

SZAKÉRTŐI SEGÍTSÉG

Nem modelleket faragunk. Az egészséges testtömeg indexet és súlyt szeretnénk elérni, ami vendégeink nemének, korának megfelelően számolunk ki.

ÉHEZÉS NÉLKÜL

Kell az embernek a változatosság. Amikor a cukor hiánya megjelenik, fontos, hogy édeshez nyúljon a vendég, de ne unja meg azzal, hogy mindig ugyanazt az ízt fogyasztja.

Tomán Szabina, a Toman Diet kifejlesztője

A Toman Diet könnyedén, a napi munka, rutin, család mellett is betartható.

A termékek praktikus csomagolása lehetővé teszi, hogy ott legyenek velünk, így bármikor elkészíthetjük az ételt pár perc alatt. A diéta alapkövetelménye, hogy a vendég úgy szabaduljon meg felesleges kilóitól, hogy azt éhségérzet nélkül, és az ásványi anyagok illetve vitaminok folyamatos szinten tartásával tegye.

A Toman Diet programot kúraszerűen alkalmazzuk. Szakértőink folyamatosan nyomon követik a vendégek fogyását,  a vendégekkel 2-3 hetente találkoznak. Ezeken a konzultációkon zajlik a mérés, étrenddel, mozgással kapcsolatos tanácsadás.

Miért működik?

  • Mert annyiféle íz közül választhatunk, hogy nem fogunk rájuk unni
  • Mert krémesebb a kikevert italok állaga, mint egy átlag fehérjeporé
  • Mert ha kevesebb vízzel, főzve készítjük őket, akkor még puding is készíthető bizonyos termékekből
  • Mert változatos krémlevesek, desszertek, italok, palacsinták, omlettek közül válogathatunk.
  • Mert mindenki megtalálja a kedvenc ízvilágát.
  • Mert már a harmadik héttől kezdve finom kekszek, csokik és müzliszeletek feledtetik velünk, hogy tulajdonképpen fogyókúrázunk.

A Toman Diet termékek előre megvásárolhatóak egy bizonyos időintervallumra (a kúra szakaszai szerint), így megkönnyítik a diéta kivitelezését, esélyt sem hagyva a bűnbeesésre, mivel a Toman Diet termékek (pl. desszertek, snackek) bárhol elkészíthetőek, ott lehetnek velünk a nap bármely szakaszában.

Toman Diet, a termékcsalád

A Toman Program nem csak egy termékcsalád, hanem egy életmód program, amely új szemléletet ad életünknek.

A kúra végére vendégeink étrendje átáll a helyes útra, egy vegyes étrenddel koplalás és hiányérzet nélkül tarthatják súlyukat. Miután a termék ízesítése és összetevői magas élvezeti értéket nyújtanak, sokan a kúra befejeztével is fogyasztják a Toman Diet termékeket, különösen a desszerteket, snackeket.

Tomán Szabina,

a TomanDiet fehérjediéta fejlesztője, a Toman életmódprogram megalkotója

15 éve élvonalbeli divatmodell, reklámkampányok arca, dolgozik hazai és nemzetközi kifutókon. Gyermeke születése után talált rá a fehérjediéta módszerére, amely számára is segített a szülés utáni fogyásban. Így vall innovációjáról:

portré“Kislányom születése előtt tíz évig modellkedtem, a szüléssel azonban elvesztettem a szakmában elvárt karcsúságomat. Korábban ha picit fogynom kellett, mindig a koplalást választottam, de érettebb fejjel, anyaként, úgy döntöttem, más megoldás után kell néznem. Nem csak az volt fontos, hogy visszanyerjem korábbi formám, az is számított már, hogy egészséges maradjak, a fogyásom pedig tartós legyen. Kerestem, kutattam, így találtam rá a fehérjediétára. Minden elvárásomnak megfelelt. Gyors fogyás mellett egy fenntartható állapotot ígért, miközben még egészségesebbé válhatok.

2012-re már tudtam, azt, amit megtapasztaltam, szeretném továbbadni. Misszióm lett elmondani másoknak is, nekem mi segített. Hogyan lettem újra önmagam. Sőt! Önmagam egy még jobb kiadásban.

Az eredményt, amit elértem hosszú távon tudtam tartani, szerettem volna, ha ezt minél többen megtapasztalhatják. 2012-ben az általam is használt fehérjediétás termékcsaládot kezdtem el forgalmazni Magyarországon, ezzel számtalan vendégemnek segítettem megszabadulni súlyfeleslegétől.

A program egyik lényeges eleme volt, hogy a fogyni vágyók számára nem csak terméket adunk el, folyamatosan kísérjük őket, konzultációkon találkozunk. Dokumentáljuk a változást, tanácsokkal segítjük őket, itt van lehetőség arra, hogy megosszák velünk tapasztalataikat. Vendégeim visszajelzései és kérései meggyőztek arról, hogy egy új termékkínálat kialakításával még jobb eredményeket tudunk közösen elérni. Ezért kezdtem saját fejlesztésbe, és megalkottam a Toman Diet fehérjediétát. Franciaországban találtam gyártót, 2016-ban pedig a legnagyobb elhivatottsággal kezdtem saját márkám magyarországi forgalmazásába.

A termékek fejlesztése során folyamatosan konzultáltam szakorvosokkal, dietetikusokkal. A termékek nem csak a fogyásban segítik vendégeimet, hanem egy helyes étrend hosszú távú kialakításában is. Hiszem, hogy amit a Toman Diet ad, nem egyszerűen egy szebb, formásabb alak. Mindenkinek pozitívan változik meg az élete a pillanatban, amikor velünk kapcsolatba kerül. Tudom, hogy így van. Nap mint nap tapasztalom.”

Jóllakott mosoly

Jelentkezz be Toman Diet konzultációra a Geniumba!

Genium esztétika váróDietetikusaink speciálisan képzett Toman Diet szakértők.

A Toman Diet program mindig személyre szabottan, konzultációkkal egybekötött szakaszokban történik, melynek során új, kiegyensúlyozott életmódot alakítunk ki, ami a diéta után is tartható.

Az első beszélgetés során egy speciális mérleggel mérjük meg a vendégünk testsúlyát, testzsírszázalékát, és izomszázalékát. Ez a három adat, amelyet nyomon követünk a Toman diéta során, az utóbbi kettőnek elsősorban az egymáshoz viszonyított arányát felügyeljük és alakítjuk a diétával az ideális érték felé.

A vendégünknek javasolunk egy friss általános orvosi leletet, amelynek értékeit össze lehet hasonlítani a program végén mért adatokkal. Sokan megszabadulnak a többletsúlyuk elvesztésével bizonyos betegségektől is, vagy értékeik jelentősen javulnak.

Az első konzultáció után a vendég kész programot kap, melyben a napi ajánlott folyadékbevitel és a komplett Toman étrend és a mozgás is szerepet kap. Az étrend a program elején a Toman termékekből áll, egyértelmű instrukciókkal a kiegészítő élelmiszerekre vonatkozóan.

A második konzultációra az elsőt követően 2 vagy 3 hét múlva kerül sor, amikor újra mérünk. A második időszak hossza a leadni kívánt további kilók számától is függ.

A harmadik találkozón ismét méréssel ellenőrizzük a program eredményét. Az eddig elért fogyás általában a teljes program alatt leadott kilók 80%-a. Így ezen a beszélgetésen már a hosszabb távon tartható vegyes étrend kialakítása a cél. Egy kiegyensúlyozott, egészséges vegyes élelmiszerekből álló étrendet állítunk össze a vendég számára, amely követi a program eddigi alapstruktúráját (pl. napi 5 étkezés).

A program teljes ideje alatt szakembereink készséggel állnak rendelkezésre vendégeink számára.RólunkFotona technológiaMédia megjelenésekKisokos
Látogasson el hozzánk!

1146 Budapest, Thököly út 137
Tel: 06 1 700 4422
E-mail: esztetika@genium-med.hu