Végleges szőrtelenítés lézerrel

Minden eddiginél eredményesebb szőrtelenítés, rövidebb idő alatt

A lézeres szőrtelenítés ma a legkorszerűbb és legmegbízhatóbb szőrtelenítő eljárás. Ennek köszönhetően igen sok időt és energiát takaríthat meg: nincs többé szőr, diszkomfort, nincsenek benőtt szőrszálak és begyulladt szőrtüszők. A “mindig készen” életérzés magabiztossága van! Mitöbb, hosszú távon rengeteg pénzt is megtakaríthat a lézeres szőrtelenítéssel: adja csak össze, mennyibe kerülnek idővel a különböző szőrtelenítő eljárások, borotva, gyanta, epilátor, kozmetikumok + mindehhez adja hozzá a ráfordított időt, energiát és a “nem készültem” típusú helyzetek kellemetlenségeit.

A Genium Esztétikai Központban végzett végleges szőrtelenítés minden eddiginél gyorsabb, hatékonyabb és kíméletesebb módon szabadítja meg a nem kívánt szőrzettől, a test bármely részén, az év bármely időszakában.

Mondjon búcsút a borotvának, a krémeknek, a gyantának, az epilátornak vagy a rádiófrekvenciás módszereknek. MEGÉRKEZETT A LEGKORSZERŰBB LÉZERES SZŐRTELENÍTŐ!

Az eredmény

  • tartós és végleges, a lézerrel kezelt szőrtüsző nem termel többé szőrszálat;
  • kíméletes a bőrrel szemben, csak a szőrtüszőkre hat, a környező szövetek nem sérülnek;
  • bármely testrészen hatékonyan alkalmazható: bajusz, áll, hónalj, mellkas, hát, bikini vonal, kézfej, teljes láb és a kar területek
  • nem jár fájdalommal és kellemetlenségekkel;
  • kényelmes és gyors, az alkalmazott lézerszkennernek köszönhetően gyakorlatilag felére csökkenti a beavatkozás idejét;
  • nők és férfiak számára egyaránt hatásos;
  • nem tesz szükségessé óvintézkedéseket, ezért az év bármely időszakában alkalmazható.

MONDJON VÉGLEGES BÚCSÚT AZ IDEGESÍTŐ SZŐRSZÁLAKNAK!

A Geniumban a tudomány mai állása szerint a végleges szőrtelenítésre legalkalmasabb lézertechnológiát, az Fotona Nd:YAG  FRAC3-t használjuk. Ez a Magyarországon ma még ritka készülék rendkívüli precizitással és gyorsasággal éri el a tartós szőrtelenséget, a kezelési idő így másokhoz képest akár a felére is csökkenhet.

ELŐTTE - UTÁNA

elotteutana2
elotteutana4
elotteutana3
elotteutana1

GYAKORI KÉRDÉSEK

Mit jelent a végleges szőrtelenítés?

Tudományos, utánkövetéses vizsgálatokkal igazolták, hogy a 810 nm-es lézeres szőrtelenítés már a második elvégzett kezelés után a szőrzet átlagosan 50%-os tartós, csökkent visszanövését eredményezi. Tartós szőrzet csökkenésről akkor beszélhetünk, ha a szőr teljes növekedési fázisánál (anagen fázis) hosszabb ideig nem észlelünk visszanövést. Ez – testtájtól függően – 4 és 12 hónap között változhat. Más vizsgálatokkal pedig azt sikerült igazolni, hogy minden további kezelés a visszamaradó aktív szőrtüszők számát tovább csökkenti. Az esetlegesen kinövő szőrzet színe és vastagsága többnyire megváltozik. A szőrzet átlagos vastagsága 20%-al csökken. A páciensek többségének a későbbiekben “emlékeztető kezelésre” lehet szüksége, ha az alvó szőrtüszők esetleg növekedési fázisba kerülnek. A lábszáron és a bikini vonalban, hónaljban elérhető, hogy a szőrszálak döntő többsége eltűnjön, és az esetlegesen visszanövő vékony szálak alig látszanak.

Miért van szükség több kezelésre a végleges eredményhez?

A lézer csak a szőr korai növekedési fázisában (anagén fázis) hatásos, vagyis csak azokat a szőrtüszők pusztíthatóak el, amelyek ebben az anagén fázisban növekednek. Ezért szükséges a többszöri kezelés, így lehetőséget adva a többi szőrszálnak is, hogy anagén fázisba kerüljön.

Biztonságos-e az eljárás?

Igen. A lézerszkennert a legprecízebben tervezték és klinikailag tesztelték, a lézerfény pontosan a szőrtüsző mélységében és kiterjedésében nyelődik el. A szabadalmaztatott kezelőfej nem okozza a környező bőrterületek hőkárosodását.

Kezelés előtt mire figyeljünk?

A lézeres szőrtelenítés előtt kerüljük az erős napfényt, vagy a szoláriumot, fényérzékenyítő gyógyszer szedéséről tájékoztassuk az orvost és asszisztenst. Jelezni kell szintén, ha az adott területen, vagy bárhol a bőrén korábbi lézeres vagy hagyományos sebészi kezelést követően túlzott vagy erőteljes hegképződés (pl. keloid) lépett fel. Amennyiben korábban akár hasonló beavatkozás, akár baleseti sérülést követően pigment eltérés alakult ki bőrén, szintén fontos elmondania a kezelés előtt.

Kezelés után milyen mellékhatásokra számítsunk?

A Geniumban alkalmazott végleges szőrtelenítés nem jár mellékhatásokkal. Közvetlenül a kezelés után bőrpír jelentkezhet, amely azonban gyorsan és mindenfajta kezelés nélkül megszűnik.

Miért válasszam a lézert a villanófényes kezelések helyett?

A villanófényes, úgynevezett IPL készülékekkel történő kezelés szélesebb körben elérhető és olcsóbb. Nem véletlenül. Hatékonysága ugyanis messze elmarad a lézerétől. Hosszú távon az IPL hatására a szőrnövekedés csak lelassul, nem szűnik meg. Gyakorlatilag a gyantázás alternatívájának tekinthető. Ezzel szemben a lézer valóban leállítja a szőrtüsző működését, így végleges eredményt érünk el.

Hány kezelésre van szükség?

Mivel a különböző szőrszálak csak egymás után lépnek az aktív fázisba, egy testtájon az összes szőrtüsző elroncsolásához több kezelésre van szükség. Általánosságban a kezeléseket 4-6 hetente végezzük, amikor a szőrszálak visszanövése látható. Az első egy-két alkalommal általában 4 hetente, majd később a szőrzet megjelenésének megfelelően. Bőrtípus, szőrzet szín és szőrszáltípus függvényében egyeseknél ez 5-6, míg másoknál 6-8 kezelést jelent. Az elkövetkező években egy-egy “fenntartó kezelésre” lehet szükség, a teljes “kúrát” csak egyszer szükséges elvégezni.

Csúcstechnika + biztos kezek

Kezeléseink nemcsak hatékonyak, de biztonságosak is: a végleges lézeres szőrtelenítés technikáját munkatársaink a Fotona speciális képzésén sajátították el, a csúcstechnika így tudással és magabiztossággal párosul. Lézeres kezeléseinket minden esetben egyéni vizsgálat előzi meg, a kezelési tervet mindig egyénre szabottan állítjuk fel.

Kérjen időpontot

Kérdése van? Több információt szeretne? Időpontot egyeztetne? Adja meg telefonszámát, és munkatársaink hamarosan felkeresik Önt.

Név (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Mikor hívhatjuk?
Kérjük, jelölje meg a napszakot vagy hozzávetőleges órát, amikor munkatársunk telefonon keresheti Önt.

E-mail cím

lezer_abra

Hogyan működik a Fotona FRAC3 végleges lézeres szőrtelenítés?

Az Nd:YAG FRAC3 lézersugarat alkalmazó forradalmian új módszert arra optimalizálták, hogy nagy intenzitású lézerimpulzusokat közvetítsen rendkívül rövid (2 ms alatti) impulzusidővel. Ez az impulzusidő ideális a legtöbb típusú szőrszál elpusztításához, miközben egyáltalán nem károsítja a bőrt. Az Nd:YAG lézersugár melaninban történő viszonylag gyenge abszorpciójának köszönhetően a kezelés biztonságos és eredményes sötétebb bőrtípusok esetén is. Az Nd:YAG lézer penetrációs mélysége megfelelő ahhoz, hogy elérje és elpusztítsa a legmélyebben ülő szőrtüszőket is, így valamennyi testfelszínen sikerrel alkalmazható.

Végzetes a szőrrel, kíméletes a bőrrel

A Fotona Nd:YAG lézersugár energiája szelektíven nyelődik el a szőrhagymában és a szőrszál mátrixában, így elpusztítva a szőrtüszőt. A lézerimpulzusok háromdimenziós frakcionált mintázatot képeznek az a bőr irharétegében és a felhámban, a lézerenergia túlnyomó része a kisebb bőrhibákban abszorbeálódik, még mielőtt a hőhatás elérné a környező, nem kezelendő struktúrákat.

A teljes komfort érdekében a kezelés folyamán hűtést alkalmazunk. A kezelés után speciális utógondozásra nincs szükség. Az anagén (korai növekedési) fázisban kezelt szőrhagymák körülbelül 2-3 héten belül kihullnak. Ezzel egy időben ellenőrizzük, hogy látható-e új növekedés, és szükség esetén megismételjük a kezelést. A kezelések gyakorisága a páciens egyéni szőrnövekedési ciklusától függ.

Ezért a leghatékonyabb

A lézeres szőrtelenítés során felmerülő egyik kihívás a lézerfény viszonylag gyenge abszorpciója a kezelt szőrszálakban, különösen abban az esetben, ha a szőrszálak szőkék és/vagy a bőr sötét tónusú. Az eljárás során minden alkalommal alacsony energiájú FRAC3® lézerimpulzusok sorozatát irányítjuk ugyanarra a bőrfelületre, ami a lézerenergia szőrszálban történő abszorpciójának fokozatos növekedését eredményezi. Ily módon az egyszeri pásztázásos szőrtelenítő kezelésekhez szükségesnél gyengébb lézerparaméterek mellett is hatékony szőrtelenítő hatást érünk el, így a kezelés a páciens számára sokkal komfortosabb, gyakran hűtésre sincs szükség.

lezersugar

Végleges szőrtelenítés gyorsan

A hagyományos lézeres szőrtelenítő kezelések alapmechanimusával ellentétben, amely közepes vagy hosszú impulzusidejű (LP, 15-50 ms) lézeres besugárzást tesz szükségessé, a Fotona FRAC3 technológiája által biztosított rövid időtartamú lézerimpulzusok a legalacsonyabb, a szőrszálak károsodását már előidéző energia-küszöbértéket képviselik — ez szintén növeli a páciens komfortérzetét a kezelés során –, a hámréteg pedig sértetlen marad.

A változatos alakú, nagyobb testfelületek kezelésére olyan lézertechnológiát alkalmazunk, amelynek révén a teljes kezelendő felület magas lézerimpulzus teljesítménysűrűség mellett gyorsan, egyenletes energiával lefedhető. Az eredmény egy biztonságosabb, egyenletesebb teljesítményt nyújtó lézeres kezelés, energiaveszteséget generáló gócpontok megjelenése nélkül.

frac3
csik

Lézeres szőrtelenítés árai

a világ leggyorsabb lézerszkennerévelIngyenes konzultáció

Kezelések előtt teljes körű tájékoztatást nyújtunk, felmérő vizsgálatot biztosítunk, ezek alapján egyénre szabjuk a lézeres kezeléseket.5 kezelés 4 áráért

A feltüntetett árak alkalmanként értendők, és kezelésenként fizetendők. Az árak tartalmazzák az áfát. 4 kezelés együttes kifizetésekor az 5. kezelés ingyenes!

Az egyes testrészekre vonatkozó lézerkezelések árának megtekintéséhez kattintson a testrész megnevezésére.

Hölgyek Urak
homlok 12 000 Ft 19 000 Ft
szemöldök között 10 000 Ft 16 000 Ft
bajusz (felső ajak) 12 000 Ft 19 000 Ft
áll (szakáll) 12 000 Ft 21 000 Ft
orca (mindkét oldal) 15 000 Ft 20 000 Ft
pajesz (mindkét oldal) 12 000 Ft 18 000 Ft
állcsúcs 12 000 Ft
fülcimpa 10 000 Ft
áll-bajusz 20 000 Ft 35 000 Ft
áll-bajusz-pajesz 30 000 Ft 45 000 Ft
teljes arc 45 000 Ft 60 000 Ft
Hölgyek Urak
alkarok 18 000 Ft 22 000 Ft
felkarok 16 000 Ft 20 000 Ft
kézfejek és ujjak 12 000 Ft 18 000 Ft
alkarok-kézfejek-ujjak 30 000 Ft 35 000 Ft
teljes karok (alkarok, felkarok) 30 000 Ft 35 000 Ft
teljes karok (alkarok, felkarok, kézfejek és ujjak) 40 000 Ft 50 000 Ft
Hölgyek Urak
hónaljak 18 000 Ft 22 000 Ft
bikinivonal 18 000 Ft
nagy bikinivonal 25 000 Ft
teljes bikini 30 000 Ft
far 18 000 Ft 30 000 Ft
far részben (bikinivonal folytatása) 18 000 Ft
bikinivonal + far részben 30 000 Ft
teljes bikini + far részben 35 000 Ft
hónaljak + bikinivonal 42 000 Ft
hónaljak + teljes bikini 45 000 Ft
Hölgyek Urak
nyak elöl 18 000 Ft 22 000 Ft
nyak hátul 18 000 Ft 22 000 Ft
teljes nyak (elöl, hátul) 29 000 Ft 33 000 Ft
Hölgyek Urak
lábszárak 40 000 Ft 64 500 Ft
combok 40 000 Ft 67 500 Ft
lábfejek, ujjak 18 000 Ft 24 000 Ft
teljes lábak (combok, lábszárak, lábfejek és ujjak) 90 000 Ft 140 000 Ft
teljes lábak (combok, lábszárak) 70 000 Ft 120 000 Ft
teljes lábak (combok, lábszárak, bikini) 105 000 Ft 145 000 Ft
Hölgyek Urak
mellkas 30 000 Ft 62 000 Ft
has 25 000 Ft 44 000 Ft
teljes front (mellkas, has) 50 000 Ft 85 000 Ft
vállak 18 000 Ft 30 000 Ft
hát 50 000 Ft 65 000 Ft
hát-vállak 60 000 Ft 90 500 Ft
mellbimbó körül 18 000 Ft 22 000 Ft
mellek közötti csík 16 000 Ft 19 500 Ft
mellbimbó körül + mellek közötti csík 25 000 Ft 37 000 Ft
hascsík (köldök alatt 4 cm széles csík) 12 000 Ft 19 500 Ft
hascsík (köldök alatt 10 cm széles csík) 22 000 Ft 25 500 Ft

Jelentkezzen be vagy kérjen visszahívást!

Név (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Mikor hívhatjuk?
Kérjük, jelölje meg a napszakot vagy hozzávetőleges órát, amikor munkatársunk telefonon keresheti Önt.

E-mail cím
RólunkFotona technológiaMédia megjelenésekKisokos
Látogasson el hozzánk!

genium_esztetika_logo_vegl

1146 Budapest, Thököly út 137
Tel: 06 1 700 4422
E-mail: rendeles@genium-med.hu