NightLase: horkolás és alvási apnoe elleni lézerkezelés

A gyors, kíméletes, biztonságos és fájdalommentes lézerkezelés, amely egyszerre javítja a páciens alvásminőségét, és enyhíti a horkolás és az alvási apnoe káros következményeit

A NightLase kezeléssel jelentős javulás érhető el az alvásminőségét illetően. Kutatások bizonyítják, hogy a NightLase lézeres kezelés jelentősen csökkenti a horkolás intenzitását, és hatékony, non-invazív kezelési lehetőséget nyújt az alvási apnoe káros következményeinek enyhítésére. A NightLase módszernél nincs szükség éjszakai segédeszközök viselésére vagy gyógyszeres kezelésre, a kezelés nem igényel előkészületeket és utógondozást sem. Olyannyira fájdalommentes, hogy sem érzéstelenítés vagy altatás alkalmazása nem szükséges a kezelések során.

Mondjon búcsút a nyugtalan éjszakáknak, a horkolásnak, a nyűgös reggeleknek!

Hogyan működik a NightLase kezelés?

A NightLase terápia során a lézersugár felmelegíti a torok és a lágy szájpad szöveteit, amelyek a beavatkozás hatására feszesebbé válnak, ennek következményeként pedig csillapodik a páciens horkolásának intenzitása, illetve csökkennek az alvási apnoe káros következményei. A kezelés valójában új kollagén termelődést vált ki, ezáltal válnak feszesebbé a torok és lágy szájpad szövetei, a levegő áramlás könnyedebb lesz, így csökken vagy teljesen megszűnik a horkolás és az alvási apnoe.

Egy NightLase® kezelés általában mindössze 30-40 percet vesz igénybe.

Az eljárás két lépésben történik: első lépésben a terület előkészítése mely során a lézersugár előmelegíti a szöveteket, második lépésben a szövetek megerősítése, szűkítése, mely során a lézer összehúzza a szöveteket az érintett területen.

abra1

A kezelés eredményeként mind a beteg, mind hozzátartozóinak mindennapjaiba visszatér a nyugodt éjszakai pihenés élménye.

NightLase ELŐTT ÉS UTÁN

befaf

 

elotte-utana-3

 

elotte-utana-2

KEZELÉS KÖZBEN

 

 

 • eredeti, szabadalmaztatott technológia
 • a legújabb felszerelések
 • speciálisan képzett szakorvosok
 • fájdalommentes kezelések
 • műtéti beavatkozás nélkül
 • magas hatékonyság

 

 

PÁCIENSEK MONDTÁK

 • A horkolásom az idő múlásával vált egyre erősebbé. Mondták mások is, hogy horkolok, de addig nem zavart, amíg aztán én is elkezdtem felébredni rá: a zajra és arra, hogy ki van száradva a szám. Kipróbáltam éjszakai tapaszt, alvást figyelő rezgő okos szerkezetet, de igazán egyik sem működött. Az én problémámat ez az orvosi lézer oldotta meg, azóta teljesen végigalszom az éjszakákat.
  CSABA, 46
 • Nem is annyira engem zavart, mint a feleségemet, szerinte éjjelente egy vaddisznócsorda támadását kellett átélnie. Az ő tanácsára vettem rá magam a kezelésre, és egyértelmű volt, hogy ezt a lézerkezelést választom amiatt, hogy gyors és nem fáj. Két kezelés után a feleségem azt mondja, hogy már ő is nyugodtan alszik mellettem.
  ATTILA, 39
 • Egyelőre az első kezelésen vagyok túl, és elmondhatom, hogy már érzem a hatását. A kezelés maga nem volt fájdalmas, utána éreztem kis bizsergő érzést, ennyi az egész.
  ELEMÉR, 47
vélemény

Egyszerű, nagyszerű és fájdalommentes

A NightLase® kezelés egy szabadalmazott, gyors, non-invazív, kíméletes eljárás, amely jelentősen javítja a páciens alvásminőségét. A terápia során alkalmazott felszíni Er:YAG lézerfény energiája csökkenti az alvási apnoe tüneteit és mérsékeli a horkolás intenzitását. A NightLase kezelés során sem segédeszközök viselésére, sem gyógyszeres kezelésre nincs szükség, a kezelés nem igényel előkészületeket vagy utógondozást, nincs felépülési idő. Gyakorlatilag teljesen fájdalommentes, a páciens mindössze meleget fog érezni a torkában, egyesek enyhe csiklandós érzésről számolnak be a kezelt területen.

 

3 kezelés, tartós hatás

A teljes NightLase terápia három különálló, ismételt kezelésből áll, amelyeket hat hetes perióduson belül ajánlott elvégezni. A második kezelést általában az első kezelés után két héttel, a harmadikat pedig a második után három héttel végezzük. A kívánt horkolásmentes állapot a kutatási eredmények szerint akár egy évig is fennmaradhat. Ezt követően ún. fenntartó kezelést végzünk pácienseink számára.

nightlase_fotona_kezelesi_statisztika

A második kezelést követően a páciensek 80%-a számolt be legalább 50 százalékos javulásról. Az átlagos javulás egy kezelés után 45%, két kezelés után 68%. (Forrás: Fotona, J. Laha 2011. vol. 1.)

Csúcstechnika + biztos kezek

Kezeléseink nemcsak hatékonyak, de biztonságosak is:  a NightLase horkolás és apnoe ellenes kezelés technikáját fül-orr-gégész orvosaink a Fotona speciális képzésén sajátították el, a csúcstechnika tehát hatalmas orvosi tapasztalattal, tudással és magabiztossággal párosul.

A Genium Esztétikai Központ orvosai jól képzett, tapasztalt és a legkorszerűbb eljárásokat alkalmazó szakemberek.

Célunk szaktudásunkat a legújabb technológiák alkalmazásával kamatoztatni, ezáltal nyújtva hatékonyabb, kíméletesebb, eredményesebb orvosi segítséget. Lézeres kezeléseinket minden esetben diagnosztikai vizsgálat, állapotfelmérés előzi meg, a kezelési tervet mindig egyénre szabottan állítjuk fel.Ingyenes konzultáció

Kezelések előtt teljes körű tájékoztatást nyújtunk, felmérő vizsgálatot biztosítunk, ezek alapján egyénre szabjuk a lézeres kezeléseket.

Dr. Végső Péter

Fül-orr-gégész, lézerspecialistaIngyenes gégeszűrés

Gégészeti állapotfelmérés és szűrővizsgálat: a szakorvosi vizsgálat ingyenes a lézeres kezelések mellé

Jelentkezzen be vagy kérjen visszahívást!

Kérdése van? Több információt szeretne? Időpontot egyeztetne? Adja meg telefonszámát, és munkatársaink hamarosan felkeresik Önt.

  Név (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Mikor hívhatjuk?
  Kérjük, jelölje meg a napszakot vagy hozzávetőleges órát, amikor munkatársunk telefonon keresheti Önt.

  E-mail cím

  Ellenőrző mező: mennyi 5+5? Kérjük írja be a számot.

  

  SÚLYOS BETEGSÉGEKKEL JÁRHAT A HORKOLÁS

  Nem pusztán nyugtalan alvás és krónikus kialvatlanság, de apnoe, magas vérnyomás, sőt szívinfarktus is lehet a hangos horkolás következménye.

  

  EZÉRT FONTOS FELISMERNI ÉS KEZELNI ALVÁSI APNOÉT

  Az alvási apnoe a mindennapokra gyakorolt káros káros hatásai mellett számos szövődményt idézhet elő, illetve megnöveli más betegségek kockázatát.

  

  5 MEGLEPŐ SZÁMADAT A HORKOLÁSRÓL

  Milyen sokan vannak a horkolók? Valóban “férfibetegség”, vagy a nőket is érinti? Tényleg olyan sok a horkolás és alvási apnoe miatt kialvatlan ember? Beszéljenek a számok.

  

  Rólunk

  

  Fotona technológia

  

  Média megjelenések

  

  Kisokos

  
  

  Látogasson el hozzánk!