Rólunk

Fiatal, dinamikus orvos- és szakértő csapatunk a legmagasabb szakmai színvonalon, a legkorszerűbb ismeretek és eszközök birtokában szolgálják pácienseinket.

A legújabb és legkorszerűbb orvos-esztétikai fejlesztések közül a legprofesszionálisabb – ezáltal leginkább megbízható és eredményes – technológiát szereztük be, munkatársaink pedig nemzetközi képzéseken sajátították el a XXI. század legújabb orvos-esztétikai eljárásainak tudását.

Kezeléseinket, melyekre oly sokrétű igény mutatkozik, csúcsminőségű berendezésekkel végezzük. Kutatások sora igazolja az általunk használt legújabb technika eredményességét, ezáltal is garantálni tudjuk a legmagasabb színvonalat.

Célunk szaktudásunkat a legújabb technológiák alkalmazásával kamatoztatni, ezáltal nyújtva hatékonyabb, kíméletesebb, eredményesebb orvosi segítséget.

Lézeres orvos-esztétikai kezeléseinket minden esetben diagnosztikai vizsgálat, állapotfelmérés előzi meg. Orvosaink a kezelési tervet mindig egyénre szabottan állítják fel, és beszélik át részletesen pácienseinkkel. Nagy figyelmet szentelünk annak, hogy ne maradjon megválaszolatlan kérdés, és a kezeléseket követő időszakra pácienseinket a legrészletesebb tanácsokkal látjuk el.