Rólunk

Róbert Genium Esztétikai Központ

 

A Róbert Genium Esztétikai Központ, a Róbert Magánkórház, illetve a Róbert Genium további egészségközpontjaival egyetemben a TritonLife csoport tagja.

Fiatal, dinamikus orvos- és szakértő csapatunk a legmagasabb szakmai színvonalon, a legkorszerűbb ismeretek és eszközök birtokában szolgálják pácienseinket.

A legújabb és legkorszerűbb orvos-esztétikai fejlesztések közül a legprofesszionálisabb – ezáltal leginkább megbízható és eredményes – technológiát szereztük be, munkatársaink pedig nemzetközi képzéseken sajátították el a XXI. század legújabb orvos-esztétikai eljárásainak tudását.

Kezeléseinket, melyekre oly sokrétű igény mutatkozik, csúcsminőségű berendezésekkel végezzük. Kutatások sora igazolja az általunk használt legújabb technika eredményességét, ezáltal is garantálni tudjuk a legmagasabb színvonalat.

Célunk szaktudásunkat a legújabb technológiák alkalmazásával kamatoztatni, ezáltal nyújtva hatékonyabb, kíméletesebb, eredményesebb orvosi segítséget.

Lézeres orvos-esztétikai kezeléseinket minden esetben diagnosztikai vizsgálat, állapotfelmérés előzi meg. Orvosaink a kezelési tervet mindig egyénre szabottan állítják fel, és beszélik át részletesen pácienseinkkel. Nagy figyelmet szentelünk annak, hogy ne maradjon megválaszolatlan kérdés, és a kezeléseket követő időszakra pácienseinket a legrészletesebb tanácsokkal látjuk el.

Dr. Fekete Adrienn

szülész-nőgyógyász, nőgyógyászati lézerspecialista

Dr. Reszler Beáta

szülész-nőgyógyász, nőgyógyászati lézerspecialista

Dr. Timmermann Gábor

szülész-nőgyógyász, ultrahang és lézerspecialista, orvos igazgató

Dr. Novoth Béla

plasztikai sebész, kézsebész, traumatológus, sebészeti lézerspecialista

Prof. Dr. Hunyadi János

bőrgyógyász, nemigyógyász

Dr. Balla Gergely

Fül-orr gégész, lézerspecialista

Dr. Nagy András

sebész - érsebész, sebészeti lézerspecialista

Dr. Végső Péter

Fül-orr-gégész, lézerspecialista

Deák Fanni

Orvosasszisztens, szülésznő

Dr. Ghavami Mohammadali

szülész-nőgyógyász, nőgyógyászati lézerspecialista

Dr. Tóth Károly

szülész-nőgyógyász, nőgyógyászati lézerspecialista

Szabó-Nagy Brigitta

Kozmetikus, orvosasszisztens