HPVLase és CINLase lézeres kezelések méhszájseb és HPV fertőzések legyőzésére

A gyakori HPV fertőzés okozta elváltozások, szemölcsök és a méhszájseb kezelésében használjuk a Magyarországon legmodernebb Fotona lézer technológiáját, ezen belül a HPVLase és CINLase kezeléseket.

Egyedülálló kezelési lehetőség a Genium Esztétikai és Orvosi Lézerközpontban.

A lézer fény különleges és hatékony orvosi alkalmazása közismert. Az erbium/YAG lágylézer és a legújabban kifejlesztett neodímium/YAG lézer alkalmas arra, hogy a méhszájseb szövetét kíméletesen elpárologtassa, ezáltal a méhszájseb eltüntethető műtét nélkül is.

Az elváltozás helyét a laphám fogja beborítani a regeneráció során, így megszűnhet a méhszájseb okozta kellemetlen krónikus folyás, vagy a szex, sportolás során észlel vérezgetés. Enyhébb cytologiai eltérések (krónikus gyulladás, repair, metaplázia, elszarusodás, ASCUS) szintén megszüntethető, valamint a hámrétegben élősködő HPV vírus fertőzés is kezelhető a méhszáj laphámjának lézeres besugárzásával és hámlasztásával.

A kezelés csak helyi érzéstelenítést igényel, és gyorsan, hegek és a méhnyak sérülése nélkül gyógyul. Utólag nem okoz olyan szövődményeket, mint amit kúpkimetszéses műtétek okoznak: pl. méhszáj összenövése, szűkülete, hegesedés, méhnyak elégtelenség miatti vetélés, koraszülés.

A kezelés feltételei

2 hónapon belüli friss cytologiai eredmény, melynek eredménye nem lehet súlyosabb P3- H-SIL-nél, valamint 3 hónapon belüli HPV tipizálás. A kezelés nem végezhető olyan elváltozások esetén, mely szövettani vizsgálatot is igényel. Ezt a kezelőorvos segítségével tudja eldönteni, a fenti kenetvizsgálat eredmények birtokában.

A HPV Lase kezelés ára: 75.000 Ft (1. alkalom)

A CIN Lase kezelés ára: 90.000 Ft  (1. alkalom)

Kontroll és utókezelés (1 hónappal az 1. kezelés után): 25.000 Ft

Általában 1 alkalom elég szokott lenni az elváltozás megszüntetéséhez. De a kontroll során néha foltosan gyógyuló felszín utókezelésére lehet szükség.



Méhszájseb

A méhszájseb a fiatal nőkön vagy szülés után gyakran kialakuló jelenség a méhszájon. Többnyire krónikus folyással, együttlét vagy sport utáni vérzéssel vagy a rákszűrésben cytologiai eltéréssel járhat.

Tudjon meg mindent a méhszájsebről és kezelési módjairól

Jelentkezzen be vagy kérjen visszahívást!

Kérdése van? Több információt szeretne? Időpontot egyeztetne? Adja meg telefonszámát, és munkatársaink hamarosan felkeresik Önt.

    Név (kötelező)

    Telefonszám (kötelező)

    Mikor hívhatjuk?
    Kérjük, jelölje meg a napszakot vagy hozzávetőleges órát, amikor munkatársunk telefonon keresheti Önt.

    E-mail cím

    Ellenőrző mező: mennyi 5+5? Kérjük írja be a számot.

    

    Rólunk

    

    Fotona technológia

    

    Média megjelenések

    

    Kisokos

    
    

    Látogasson el hozzánk!