Lézeres arcfiatalítás – a legkorszerűbb non-invazív arcplasztika

3D és 4D ARCFIATALÍTÁS

A 3D és 4D arcfiatalítás három illetve négy különböző lézeres esztétikai kezelési mód egyedülálló kombinációja, amelyek összehangolt alkalmazásával a leghatékonyabban vehetjük fel a küzdelmet az arcbőr öregedése ellen.

A 3D és 4D arcfiatalítás non-invazív lézeres arcplasztika, amely az arc külső felületét és szájüreg felőli részét egyaránt kezeli. A kollagénrostok teljes mértékű összehúzódása révén időtálló volumennövelő és arcfeszesítő hatás érhető el teljesen természetes módon, vágás nélkül és injekciós készítmények használata nélkül. Felépülési idő igen egyáltalán nincs, a kezelés során jelentkező bőrpír néhány óra után el is múlik, a kezelések fájdalommentesek, érzéstelenítés sem szükséges.

A kezelés az év bármely időszakában elvégezhető , beleértve a nyári hónapokat is, mivel nem merül fel olyan nemkívánatos mellékhatások kockázata, mint például a bőr kezelés utáni hiperpigmentációja. A Fotona3D° és Fotona4D°eljárás forradalmian új, biztonságos és hatékony bőrfiatalítást jelent.

A kétféle lézer-hullámhossz (Er:YAG és Nd:YAG) és a négyféle kezelési eljárásmód együttes alkalmazása széleskörűen, négy különböző szinten hat az életkori változások ellen: a lézersugarak a bőr mélyen fekvő, középső és felszíni kötőszöveti struktúráit, illetve a bőrhibákat egyaránt javítják.

Hogyan működik a 3D és 4D arcfiatalítás?

A Fotona lézertechnika négy lépése, a SmoothLifting, a FRAC3, a PIANO és  a SupErficial technológiák összehangolt alkalmazása a leghatékonyabb eredményt garantálja az arcbőr öregedése elleni küzdelemben. A 4D kezelés valamennyit tartalmazza, a 3D kezelés a négyből az első három lépést alkalmazza, hideg fényű ablációs Er:YAG nélkül.

SmoothLifting

A SmoothLifting egy forradalmian új, non-ablatív szájüregi Er:YAG lézeres kezelés, amely irányított, enyhe szövetmelegítéssel stimulálja a kollagénrostok összehúzódását. A kollagénrostok összehúzódását eredményező azonnali hatáson túl, megindítja a kollagénállomány újratermelődését. Mindezen folyamatok a feszesség és a rugalmasság fokozódását eredményezik a kezeit szövetekben, a nazolabiális redők pedig belülről telítődnek ás kisimulnak, akár egy feltöltő injekciós kezelés után.

FRAC3®

A FRAC3® technológia az Nd:YAG lézer olyan önindukciós, frakcionált hatásmechanizmusa és specifikus impulzus-struktúrája, amely apró, magas hőmérsékletű lokális energiatüskék megjelenését generálja. Ez a non-ablatív modalitás lehetővé teszi a mélyebb rétegek speciális bőrhibáinak kezelését, ami kiegészíti az intraorális terápia hatását, és ezzel egyidejűleg helyreálltja a fiatalos bőrszerkezetet.

PIANO®

A Fotona3D® és Fotona4D® arcfiatalító kezelés harmadik lépésében használt egyedülálló, rendkívül hosszú impulzusidőkön alapuló Nd:YAG lézer üzemmód. A lézersugár belülről kifelé haladva biztonságos és gyors szövetmelegítést végez, az energia a szubkután struktúrák irányába továbbítódik. A PIANO® üzemmódban a lézerimpulzusok időtartama a másodperces tartományig terjed; a simító-ecsetelő technika pedig általános, szinergisztikus bőrfeszesítő hatással egészíti ki a teljes rétegű szövetmelegítést.

SupErficialTM

Hideg fényű ablációs Er:YAG lézerkezelés, amely ragyogó bőrfelszínt varázsol. A SupErficialTM eljárás a szabadalmaztatott VSP technológia segítségével tovább javítja a bőr megjelenését, enyhíti a bőrhibákat.

Csúcstechnika + biztos kezek

Kezeléseink nemcsak hatékonyak, de biztonságosak is: a kezelések technikáját bőrgyógyász és kozmetológus orvosaink, kozmetikusaink a Fotona speciális képzésén sajátították el, a csúcstechnika tehát orvosi tapasztalattal, tudással és magabiztossággal párosul.

A Genium Orvosi és Esztétikai Lézerközpont szakemberei a legkorszerűbb eljárásokat biztonsággal alkalmazzák.

Célunk szaktudásunkat a legújabb technológiák alkalmazásával kamatoztatni, ezáltal nyújtva hatékonyabb, kíméletesebb, eredményesebb orvosi segítséget. Lézeres kezeléseinket minden esetben diagnosztikai vizsgálat, állapotfelmérés előzi meg, a kezelési tervet mindig egyénre szabottan állítjuk fel.

Dr. Tamási Béla

bőrgyógyász, kozmetológus szakorvos

"Hiszem, hogy a bőrgyógyászat nem csak a gyógyításból és a bőrtünetek kezeléséből áll: a bőrt és "tulajdonosát", mint egészet kell [...]

„A 4D arcfiatalítás négy különleges lézerkezelési mód kombinációját jelenti, így a lézersugár a bőrszövetet teljes mélységében átjárja – a Fotona4D® kezelés ebben egyedülálló, eredménye is páratlan: egyaránt kezeljük a bőrfelszínt, a mélyebben fekvő irharéteget, a megfelelő területek belülről kifelé haladó feltöltésével váltjuk ki a szinergisztikus bőrfeszesítő hatást. Egyetlen kezelési alkalom során is nagyszerű eredmények érhetőek el, ugyanakkor más terápiákhoz hasonlóan a további kezelések további javulást hoznak.”

Jelentkezzen be vagy kérjen visszahívást!

Kérdése van? Több információt szeretne? Időpontot egyeztetne? Adja meg telefonszámát, és munkatársaink hamarosan felkeresik Önt.

Név (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Mikor hívhatjuk?
Kérjük, jelölje meg a napszakot vagy hozzávetőleges órát, amikor munkatársunk telefonon keresheti Önt.

E-mail cím

páciens a geniumban

4 kezelés, tartós hatás

A teljes 3D és 4D arcfiatalítás négy különálló, ismételt kezelésből áll, amelyeket négy-hat hetente ismétlünk.

FRAKCIONÁLT BŐRFIATALÍTÁS

A frakcionált lézeres bőrfiatalítás jelentős mértékben fokozza a bőr simaságát. Kíméletes és természetes megoldás a finom vonalak és ráncok kezelésére. A szakaszosan irányított lézerfény lehetővé teszi a bőr rendkívül precíz formázását, az egyszerű korrekcióktól a mélyreható kollagén-újrastruktúrálásig.

Ezzel a technikával a kisebb bőrfelületek nagy precizitással kezelhetőek, a lézer hője serkenti az új kollagén képződését a bőr irharétegében, mivel a kezelt terület körüli egészséges, kezeletlen bőr jelenléte felgyorsítja a megújulás folyamatát. A terápia bármely bőrtípusra alkalmazható.

Első lépésben az Nd:YAG lézernyalábbal kezeljük a felületet, a rövid ideig tartó bőrstimuláció előkészíti a frakcionált Er:YAG lézersugarakkal végzett mikro-hámlasztást, mely során a régi, elhasznált hámréteget szakaszosan távolítjuk el.

A második lépésben végzett mikro-hámlasztással kialakított csatornákat új, feszesebb és egészségesebb szövet fogja pótolni az új hámréteg növekedése során. Majd a bőrt újrapásztázza a teljes átmérőjű Er:YAG lézernyaláb, amely a kezelés befejező (harmadik) lépéseként eltávolítja a bőrhibákat, és a bőrszövet regenerációt eredményezi.

további kezeléseink

SZEMÖLCS, KINÖVÉS ELTÁVOLÍTÁSA

A bőrgyógyász szakorvos által végzett lézeres szemölcs eltávolítás helyi érzéstelenítést követően, gyakorlatilag fájdalommentesen történik.

ANYAJEGY ELTÁVOLÍTÁSA

Leginkább akkor indokolt az anyajegy eltávolítás, ha gyanúsnak tűnik, ha esztétikailag vagy az elhelyezkedése miatt zavaró, például öltözködésnél, borotválkozásnál visszatérő irritációnak van kitéve. A lézeres beavatkozás előtt bőrgyógyász szakorvos vizsgálja meg az anyajegyet, a szakszerű, fájdalommentes és gyors eltávolítást követően az ép széllel kimetszett anyajegyeket minden esetben szövettani vizsgálatra küldjük.

ROSACEA ÉS SEPRŰVÉNÁK KEZELÉSE

Míg a visszértágulatok esetében több opció kínálkozik a kezelésre (szkleroterápia vagy hagyományos illetve lézeres visszérműtét), a seprűvénák olyan vékony, egészen felületesen elhelyezkedő erek sűrű hálózata amelyeket egyértelműen lézerrel lehet a leghatékonyabban orvosolni. Részletek

AKNE KEZELÉS

Az aktív akne lézeres kezelése a lézersugár fotoszelektív abszorpciója és a túlműködő faggyúmirigyek felmelegítése révén enyhíti az aknés bőrgyulladás tüneteit. A nagy teljesítményű Nd:YAG lézer használatával felgyorsítható a gyógyulási folyamat, és csökken új aknés gyulladások kialakulásának lehetősége.

Az aknés hegek lézeres eltávolítása precíz és kíméletes bőrmegújító eljárás, amelynek során az Er:YAG lézersugár a bőr legfelső mikro-rétegeiben abszorbeálódik, ennek következményeképpen pedig a heges bőrfelület elpárolog, illetve fokozódik a kollagéntermelődés. A legjobb klinikai eredményeket két komplementer, közeli infravörös hullámhossz-tartományú lézersugár (Er:YAG és Nd:YAG – TwinLight kezelés) együttes alkalmazásával érhetjük el.

Az Er:YAG lézersugár segítségével néhány mikronnyi vastagságú bőrrétegek távolíthatóak el, melyek helyén új bőrszövet képződik. A kémiai hámlasztással és a dermabrázióval ellentétben a lézeres bőrfelszín-megújítás előnye, hogy a folyamat könnyen szabályozható. A lézersugár kíméletes módon elpárologtatja az aknés hegekkel fedett bőrfelületet, így felszínre kerülnek a bőr alsóbb, ép rétegei.

A precízen szabályozható Nd: YAG lézersugár hullámhossz biztonságos módon hatol a bőrbe olyan mélységig, ahol hatékonyan veheti célba a túlműködő faggyúmirigyeket. A fototermikus penetráció jótékony hatásai mellett az Nd:YAG lézeres akné terápia a kollagén-újrarendeződést is serkenti, ami az aknés bőr kezelésének egy fontos lépése.

Enyhe hámlasztás, előtte (balra) és 7 nappal később (jobbra)

Frakcionált Er:YAG lézeres kezelés májfoltokhoz és a bőrszerkezet javításához, előtte (balra) és 1 héttel a kezelés után (jobbra)

4D arcfiatalító lézeres kezelés előtt (balra) és 60 nappal később (jobbra)

Akné heg eltávolító lézeres kezelés: előtte (balra) és utána (jobbra)

Akne és aknés hegek lézeres kezelése előtt (balra) és után 3 hónappal (jobbra(

Akne és aknés hegek lézeres kezelése előtt (balra) és után 3 hónappal (jobbra)

akne kezelése lézerrel

Vegye igénybe kezeléseinket most, és fizesse akár később, több részletben!Egyénre szabott kezelés

Kezelések előtt teljes körű tájékoztatást nyújtunk, felmérő vizsgálatot biztosítunk, ezek alapján egyénre szabjuk a lézeres kezeléseket.Ingyenes konzultáció

A kezelést konzultáció, Bőrgyógyászati állapotfelmérés előzi meg, melynek 15.000 Ft díját beszámítjuk a kezelés árábaRészletfizetés

Fizethet kezelésenként vagy havi részletekben. Részletfizetési konstrukcióink ugyancsak személyre szabottak, hogy a legoptimálisabb fizetési módot választhassa.

Jelentkezzen be vagy kérjen visszahívást!

Kérdése van? Több információt szeretne? Időpontot egyeztetne? Adja meg telefonszámát, és munkatársaink hamarosan felkeresik Önt.

Név (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Mikor hívhatjuk?
Kérjük, jelölje meg a napszakot vagy hozzávetőleges órát, amikor munkatársunk telefonon keresheti Önt.

E-mail címRólunkFotona technológiaMédia megjelenésekKisokos
Látogasson el hozzánk!

1146 Budapest, Thököly út 137
Tel: 06 1 700 4422
E-mail: rendeles@genium-med.hu