Szülés utáni regeneráció

Életet adni csodás. De mint mindennek, ennek is ára van. A várandósság ideje alatt és után a nők teste megváltozik: a hormonális változások, a nagy pocak viselése, vagy a szülés, császármetszés, majd a szoptatás során a kismamák minden porcikája óriási igénybevételnek van kitéve. A bőr és a kötőszövet maradandóan megváltozik, hasizmok kinyúlnak és szétválnak, az erek kitágulnak, a külső és belső nemi szervek megváltoznak, súlyfelesleg alakulhat ki, a szoptatástól átalakulnak a mellek.

A XXI. században élünk, a nők szeretnék a terhesség előtti formájukat visszanyerni, megszabadulni a felszedett kilóktól, a narancsbőrtől, a terhességi striáktól, pigment foltoktól, hegektől, a visszértágulattól, az arcukra tapadt fáradtság nyomaitól. Szeretnék visszaszerezni bőrük, vagy hüvelyük rugalmasságát, újra olyan mozgékonynak és csinosnak lenni, szeretnék annyira élvezni testüket, a házaséletet, mint a fogantatás örvendetes pillanata és a babavárás izgalmas időszaka előtt. Egyszóval szeretnének édesanyaként is jó nőnek maradni.

Ezért az országban egyedülálló programot hoztunk létre a terhesség utáni rehabilitációra.

Túlsúly, szétvált hasizmok, narancsbőr

Ezek rendezésének alapja a sport, a diéta és az InfraTrainer. Privát fitnesztermünkben, akár babájával együtt részt vehet egyénre szabott edzéseinken. Beindítjuk anyagcseréjét, visszaerősítjük hasizmait.  Speciális edzést garantál a 21. század egyik legmodernebb, leghatékonyabb egészségmegőrző és alakformáló wellness gépe, az InfraTrainer, mely azon túl, hogy egyetlen edzés alatt 600-800 kilokalóriát éget el, a narancsbőrt is hatékonyan eltűnteti.

Dietetikusaink a legmodernebb, és hihetetlenül hatékony ketogén típusú diétát, a Tomán Diétát® alkalmazzák a felszedett kilók eltűntetéséhez, gyötrő éhségérzet és szenvedés nélkül. A nehezen lefogyható területekről pedig lézeres zsírbontással szabadítjuk meg a zsírpárnáktól.  Ha a hirtelen fogyás után bőre lóg, erbium/YAG lézerünkkel azt is feszesíteni tudjuk.

kettos

Striák, pigmentfoltok, ráncok, visszerek, hegek

Az ország legkorszerűbb és leggyorsabb scannereivel, runnereivel ellátott orvosi Fotona lágylézer készülékével forradalmian új, fájdalommentes és gyors bőrgyógyászati esztétikai kezeléseket, bőrfeszesítést, minden eddigi módszernél kíméletesebben, injekciók, szike és fájdalom nélkül.

Csúnyán, keloidosan gyógyuló gátsebét, vagy császármetszés hegét neodímium/YAG lézerünkkel tudjuk vékonyítani, fájdalommentessé tenni.

Kitágult hüvely, vizelet inkontinencia

Nőgyógyászati lézerkészülékünkkel fájdalommentesen, műtét nélkül tudunk hüvelyszűkítő (IntimaLase) kezeléseket végezni, megszűntetjük hólyagsérvét vagy végbélsérvét. Valamint meggyógyítjuk a stressz és kevert típusú vizelet inkontinenciát (IncontiLase). IntimaLase kezeléssel a külső nemiszervek megfiatalítását tudjuk elvégezni, mely eltűnteti a pigmentációt és a hüvelyszárazságot.

Plasztikai sebészeti beavatkozások

Sajnos vannak olyan mértékű maradandó változások, sérülések, melyek csak műtéttel orvosolhatók. Ilyen például a deformálódott gát, egy lézerrel nem kezelhető torzító heg, a kötény has vagy az emlők korrekciója. Intézetünk orvosai (nőgyógyász, plasztikai sebész) személyes konzultáció során felmérik és megtervezik a szükséges beavatkozást.

Segítünk, hogy újra visszanyerje régi önmagát, és ne csak deréktól fölfelé legyen tökéletes.

KÉRJEN VISSZAHÍVÁST

Kérdése van? Több információt szeretne? Időpontot egyeztetne? Adja meg telefonszámát, és munkatársaink hamarosan felkeresik Önt.

Név (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Mikor hívhatjuk?
Kérjük, jelölje meg a napszakot vagy hozzávetőleges órát, amikor munkatársunk telefonon keresheti Önt.

E-mail cím

Vegye igénybe kezeléseinket most, és fizesse akár később, több részletben!

Már havi 18 579 Ft-tól!

1601save

GARANTÁLJUK

  • eredeti, szabadalmaztatott technológia
  • a legújabb felszerelések
  • speciálisan képzett nőgyógyász szakorvosok
  • fájdalommentes kezelések
  • műtéti beavatkozás nélkül
  • gyors felépülés
  • teljes diszkréció
  • rendkívül magas hatékonyság

ORVOSAINK

A Genium Esztétikai Központ orvosai jól képzett, tapasztalt és a legkorszerűbb eljárásokat alkalmazó szakemberek.

Célunk szaktudásunkat a legújabb technológiák alkalmazásával kamatoztatni, ezáltal nyújtva hatékonyabb, kíméletesebb, eredményesebb orvosi segítséget.

Lézeres nőgyógyászati és orvosesztétikai kezeléseinket minden esetben diagnosztikai vizsgálat, állapotfelmérés előzi meg.

Orvosaink a kezelési tervet mindig egyénre szabottan állítják fel, és beszélik át részletesen pácienseinkkel. Nagy figyelmet szentelünk annak, hogy ne maradjon megválaszolatlan kérdés, és a kezeléseket követő időszakra pácienseinket a legrészletesebb tanácsokkal látjuk el.

Dr. Pánczél Zita

szülész-nőgyógyász, nőgyógyászati lézerspecialista

Dr. Reszler Beáta

szülész-nőgyógyász, nőgyógyászati lézerspecialista

Dr. Timmermann Gábor

szülész-nőgyógyász, ultrahang és lézerspecialista, orvos igazgató

Dr. Fekete Adrienn

szülész-nőgyógyász, nőgyógyászati lézerspecialista

Dr. Ghavami Mohammadali

szülész-nőgyógyász, nőgyógyászati lézerspecialista

Dr. Tóth Károly

szülész-nőgyógyász, nőgyógyászati lézerspecialistaA Genium csoportFotona technológiaMédia megjelenésekLátogasson el hozzánk!