Szülés utáni regeneráció

Életet adni csodás. De mint mindennek, ennek is ára van. A várandósság ideje alatt és után a nők teste megváltozik: a hormonális változások, a nagy pocak viselése, vagy a szülés, császármetszés, majd a szoptatás során a kismamák minden porcikája óriási igénybevételnek van kitéve. A bőr és a kötőszövet maradandóan átalakul, hasizmok kinyúlnak és szétválnak, az erek kitágulnak, a külső és belső nemi szervek megváltoznak, súlyfelesleg alakulhat ki, a szoptatástól átalakulnak a mellek.

Sok fiatal édesanya szeretné a terhesség előtti formáját visszanyerni, megszabadulni a felszedett kilóktól, a narancsbőrtől, a terhességi striáktól, pigment foltoktól, hegektől, a visszértágulattól, az arcukra tapadt fáradtság nyomaitól. Szeretné visszaszerezni bőre vagy hüvelye rugalmasságát, újra olyan mozgékonynak és csinosnak lenni, ugyanannyira élvezni testét és a házaséletet, mint a fogantatás örvendetes pillanata és a babavárás izgalmas időszaka előtt. Egyszóval szeretne édesanyaként is jó nőnek maradni.
Ezért az országban egyedülálló programot hoztunk létre a terhesség utáni rehabilitációra.

Túlsúly, szétvált hasizmok, narancsbőr

Ezek rendezésének alapja a sport, a diéta és az InfraTrainer. Privát fitnesztermünkben, akár babájával együtt részt vehet egyénre szabott edzéseinken. Beindítjuk anyagcseréjét, visszaerősítjük hasizmait.  Speciális edzést garantál a 21. század egyik legmodernebb, leghatékonyabb egészségmegőrző és alakformáló wellness gépe, az InfraTrainer, mely azon túl, hogy egyetlen edzés alatt 600-800 kilokalóriát éget el, a narancsbőrt is hatékonyan eltünteti.

terhesseg utanSpeciális mozgástréning terápiát biztosít szétnyílt hasizom vagy súlyosabb esetben akár sérv kezelésére a LoveYourBelly. Bagyinka Tímea egyedi technikája nők százain segített már. Az eredményei alapján is méltán híres tréning havonta kerül megrendezésre a Geniumban.

Dietetikusaink a legmodernebb, és hihetetlenül hatékony ketogén típusú diétát, a Toman Diet®-et alkalmazzák a felszedett kilók eltüntetéséhez, gyötrő éhségérzet és szenvedés nélkül. A nehezen lefogyható területekről pedig lézeres zsírbontással szabadítjuk meg a zsírpárnáktól.  Ha a hirtelen fogyás után bőre lóg, Erbium/YAG lézerünkkel azt is feszesíteni tudjuk.

kettos

Striák, pigmentfoltok, ráncok, visszerek, hegek

Az ország legkorszerűbb Fotona orvosi lágylézer készülékével forradalmian új, fájdalommentes és gyors esztétikai bőrgyógyászati kezeléseket, bőrfeszesítő kezeléseket végzünk,  minden eddigi módszernél kíméletesebben, injekciók, szike és fájdalom nélkül.

Csúnyán, keloidosan gyógyuló gátsebét, vagy császármetszés hegét Neodímium/YAG lézerünkkel tudjuk vékonyítani, fájdalommentessé tenni.

Kitágult hüvely, vizelet inkontinencia

Nőgyógyászati lézerkészülékünkkel fájdalommentesen, műtét nélkül tudunk hüvelyszűkítő (IntimaLase) kezeléseket végezni, megszűntetjük hólyagsérvét vagy végbélsérvét. Valamint meggyógyítjuk a stressz és kevert típusú vizelet inkontinenciát (IncontiLase). IntimaLase kezeléssel a külső nemiszervek megfiatalítását tudjuk elvégezni, mely eltűnteti a pigmentációt és a hüvelyszárazságot.

Maradandó változások, sérülések – plasztikai korrekció

Sajnos vannak olyan mértékű maradandó változások, sérülések, melyek csak műtéttel orvosolhatók. Ilyen például a deformálódott gát, egy lézerrel nem kezelhető torzító heg, a kötény has vagy az emlők korrekciója. Intézetünk orvosai (nőgyógyász, plasztikai sebész) személyes konzultáció során felmérik és megtervezik a szükséges beavatkozást.

Segítünk, hogy újra visszanyerje régi önmagát, és ne csak deréktól fölfelé legyen tökéletes.Toman Diet: hatékony fogyás, zsírégetés éhezés nélkül

Tomán Szabina speciális diétája - ketogén diéta dietetikus tanácsadó vezetésévelEsztétikai lézeres kezelések az ország legjobb orvosi lézerével

Alakformálás, nőgyógyászati kezelések, hegek, striák és pigmentáció kezeléseLoveYourBelly: hasizomfejlesztő és regeneráló tréning

Speciális hasizomfejlesztő és regeneráló tréning szülés utánInfraTrainer: az alakformálás új kora

A 21. század egyik legmodernebb, leghatékonyabb egészségmegőrző és alakformáló wellness gépePrivát fitnesz és kiscsoportos tornák, edzések

Kismama torna, baba-mama edzés, fitnesz és alakformálás

KÉRJEN VISSZAHÍVÁST

Kérdése van? Több információt szeretne? Időpontot egyeztetne? Adja meg telefonszámát, és munkatársaink hamarosan felkeresik Önt.

Név (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Mikor hívhatjuk?
Kérjük, jelölje meg a napszakot vagy hozzávetőleges órát, amikor munkatársunk telefonon keresheti Önt.

E-mail cím

Vegye igénybe kezeléseinket most, és fizesse akár később, több részletben!

 

1601saveRólunkFotona technológiaMédia megjelenésekKisokos
Látogasson el hozzánk!

1146 Budapest, Thököly út 137
Tel: 06 1 700 4422
E-mail: esztetika@genium-med.hu