Esztétikai bőrgyógyászatLézeres arcfiatalítás

A non-invazív lézeres arcplasztikaRosacea és seprűvénák kezeléseAkne és aknés hegek lézeres kezeléseKörömgomba kezelés Er:YAG lézerrel - az első fenntartó kezelés most ajándékVégleges szörtelenítés

Magyarország legújabb és leggyorsabb lézerszkennerévelHegkezelés lézerrel

Magyarország legújabb és leggyorsabb lézerszkennerével

Anyajegy eltávolítás

Leginkább akkor indokolt az anyajegy eltávolítás, ha gyanúsnak tűnik, ha esztétikailag vagy az elhelyezkedése miatt zavaró, például öltözködésnél, borotválkozásnál visszatérő irritációnak van kitéve. A lézeres beavatkozás előtt bőrgyógyász szakorvos vizsgálja meg az anyajegyet, a szakszerű, fájdalommentes és gyors eltávolítást követően az ép széllel kimetszett anyajegyeket minden esetben szövettani vizsgálatra küldjük.

Szemölcs eltávolítás

A bőrgyógyász szakorvos által végzett lézeres szemölcs eltávolítás helyi érzéstelenítést követően, gyakorlatilag fájdalommentesen történik.

 Előzetes konzultáció

Bőrgyógyászati állapotfelmérés: lézeres kezelések előtt részletes bőrgyógyászati szakorvosi vizsgálatot végzünkEgyénre szabott kezelés

Kezelések előtt végzett felmérő vizsgálataink alapján egyénre szabjuk a lézeres kezeléseket.Részletfizetés

Fizethet kezelésenként vagy havi részletekben. Részletfizetési konstrukcióink személyre szabottak, hogy a legoptimálisabb fizetési módot választhassa.

Jelentkezzen be vagy kérjen visszahívást!

Kérdése van? Több információt szeretne? Időpontot egyeztetne? Adja meg telefonszámát, és munkatársaink hamarosan felkeresik Önt.

Név (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Mikor hívhatjuk?
Kérjük, jelölje meg a napszakot vagy hozzávetőleges órát, amikor munkatársunk telefonon keresheti Önt.

E-mail címRólunkFotona technológiaMédia megjelenésekKisokos
Látogasson el hozzánk!

1146 Budapest, Thököly út 137
Tel: 06 1 700 4422
E-mail: rendeles@genium-med.hu