Esztétikai bőrgyógyászat

A TritonLife Esztétikai Központ rendelkezik a régióban egyedüliként a Fotona™ SP Dynamis kombinált, neodímium és erbium kettős lézerkészülékkel, melyet több alkalommal is a világ legjobb orvosi lézerének választottak. Az ezzel elvégezhető plasztikai sebészeti, nőgyógyászati és esztétikai bőrgyógyászati beavatkozások innovatívak és biztonságosak, ezt a nemzetközi Laser and Health Academy által speciálisan képzett és tréningelt kezelőorvosok garantálják.

Esztétikai bőrgyógyászati kezeléseink a legkorszerűbb eljárásokat garantálják lézeres arckezelések, non-invazív bőrfiatalítás, a végleges szőrtelenítés, a jóindulatú növedékek eltávolítása, az ér-eredetű képletek eltávolítása, a rozácea lézeres kezelése, akne és aknés hegek lézeres kezelése, heg- és stria kezelések valamint a körömgomba kezelése terén.Lézeres arcfiatalítás

A non-invazív lézeres arcplasztikaAkne és aknés hegek lézeres kezeléseRosacea és seprűvénák kezeléseKörömgomba kezelés lézerrel

az első fenntartó kezelés most ajándékHegkezelés lézerrel

Magyarország legújabb és leggyorsabb lézerszkennerévelLipLase lézeres ajakfiatalítás

Teltebb, dúsabb ajkak természetesen, tűszúrás és idegen anyag bevitele nélkül

Anyajegy eltávolítás, szemölcs eltávolítás

Leginkább akkor indokolt az anyajegy eltávolítás, ha gyanúsnak tűnik, ha esztétikailag vagy az elhelyezkedése miatt zavaró, például öltözködésnél, borotválkozásnál visszatérő irritációnak van kitéve. A lézeres beavatkozás előtt bőrgyógyász szakorvos vizsgálja meg az anyajegyet, a szakszerű, fájdalommentes és gyors eltávolítást követően az ép széllel kimetszett anyajegyeket szövettani vizsgálatra küldjük.

Ahol a csúcstechnológia megbízható orvosi szakértelemmel párosul

Csúcsminőségű orvosi lézerünk, mely nem véletlenül vívta ki több ízben is a világ legjobb orvosi lézere címet, és melynek hatékonyságát számos klinikai tanulmány igazolta, a legkorszerűbb orvosi tudással és szakértelemmel társulva. Beavatkozásaink egyszerre eredményesek és biztonságosak — ezt a nemzetközi Laser and Health Academy által speciálisan képzett kezelőorvosok garantálják.

Célunk szaktudásunkat a legújabb technológiák alkalmazásával kamatoztatni, ezáltal nyújtva hatékonyabb, kíméletesebb, eredményesebb orvosi segítséget.

Minden lézeres orvosi kezelés előtt előzetes vizsgálatot és részletes állapotfelmérést végzünk. Fontos, hogy a kezelés várható eredményeiről is meggyőződjünk.

Némely esztétikai lézerkezelést nem az első konzultáció során végezzük el, az első alkalom ezekben az esetekben azt szolgálja, hogy kiválasszuk a problémájának megfelelő kezelési módot, és teszteljük azt a bőrén egy kevéssé látható helyen (általában a fül mögött). A próbakezelést rendszerint 1-2 hét elteltével értékelünk, így mérhetjük fel, hogy bőre hogyan reagál a lézersugárzásra, hiszen nagy egyéni különbségek fordulhatnak elő, ezáltal biztosítva Önnek az optimális és biztonságos kezelési eredményt.

Vannak esetek, amikor egyéni problémájára nem a lézeres kezelés a legmegfelelőbb, ilyen esetekben nem végezzük el azt, illetve más terápiát javasolunk. Amennyiben a lézeres kezelés indokolt és javasolt, garantáljuk annak eredményességét. Nincs sem kockázat, sem zsákbamacska. Számíthat a korrektségünkre, hiszen sikerünket csakis az kezelés eredményessége jelenti.

 

Jelentkezzen be vagy kérjen visszahívást!

Kérdése van? Több információt szeretne? Időpontot egyeztetne? Adja meg telefonszámát, és munkatársaink hamarosan felkeresik Önt.

  Név (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Mikor hívhatjuk?
  Kérjük, jelölje meg a napszakot vagy hozzávetőleges órát, amikor munkatársunk telefonon keresheti Önt.

  E-mail cím

  Ellenőrző mező: mennyi 5+5? Kérjük írja be a számot.